Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, aflat astazi intr-o vizita in municipiul Sighetu Marmatiei a fost agresat verbal de un cetatean, in timp ce se afla in mijlocul multimii, care i s-a adresat cu "teroristule" si "comunistule", transmite corespondentul NewsIn.

Cetateanul care purta pe cap o bascuta cu insemnele PD-L s-a apropiat de fostul presedinte al Romaniei si a inceput sa strige "teroristule" si "comunistule".

Reprezentanti ai PSD Maramures au declarat ca era clar ca cetateanul fusese platit de cei de la PD-L pentru a recurge la acest gest. "Cetateanul de etnie roma care a strigat catre fostul presedinte al Romaniei, teroristule si comunistule era clar ca era platit de cei de la PD-L sa faca acest gest. Dovada ca barbatul era imbracat in haine de la PD-L”, au spus lideri ai PSD Maramures.

Ion Iliescu si-a continuat linistit plimbarea prin multime, in ciuda injuriilor aduse de sighetean. Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu se afla in vizita in Sighetu Marmatiei pentru a o sustine pe Eugenia Godja, liderul PSD Maramures, la un nou mandat la Primaria din municipiu. Aceasta va candida duminica, 15 iunie, impotriva unui candidat de la PD-L, Vasile Bodnar, directorul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.