Jurnalistii care au participat ieri seara la Cupa Presei la Cantat Tuborg, au demonstrat ca stiu si sa cante, nu doar sa transmita stiri.

Evenimentul a avut parte de un juriu foarte exigent: Nico, Marcel Pavel, Bodo de la Proconsul, Zoli de la Sistem si Alin Oprea (Talisman). Desemnarea marelui castigator nu a fost deloc un lucru usor, pentru ca ziaristii au aratat ca sunt foarte, foarte talentati, amintind de concurenta de la MegaStar.

Foto: MC Daniel Buzdugan si Mihai Morar

Pe scena de la Hard Rock Cafe au starnit aplauze fetele de la revista Joy si coverul lor, Lady Marmalade, o ‘aparitie senzuala’, dupa cum le-au descris prezentatorii. De asemenea, au aratat ca au artisti adevarati prin redactii: The Money Channel, pe Valentin, Radio Lynx- Trupa Trenul de noapte, TVR Cultural- Vacaru & Za Duff. De altfel, acestia s-au numarat si printre castigatorii editiei a 6-a a concursului.

Foto: Trupa revistei Joy

Catalin Petre de la postul TV N24, a impresionat insa nu doar juriul, ci pe toti cei prezenti la eveniment si a castigat astfel, Mrele Premiu, o excursie in Danemarca. Va pleca, desigur, doar “daca va primi acordul redactorului sef”, au glumit prezentatorii.

Foto: Castigatorul editiei, Catalin Petre de la N24

Daniel Buzdugan si Mihai Morar au simpatizat foarte tare Trupa 5 de la Internet.Corp (wall-street.ro, kudika.ro, 9am.ro, top10music.ro, moneybox.ro si alte publicatii online). Trupa 5 a avut parte de o galerie insufletita, care a concurat la strigate de incurajare, cu galeria in rosu, a ziaristilor de la EuropaFM.

La sfarsit, IRIS a ridicat toata audienta in picioare, iar cei prezenti, ziaristi, artisti si invitati, au fredonat cele mai cunoscute hituri ale formatiei. Cristi Minculescu a multumit ziaristilor pentru colaborarea extraordinara pe care a avut-o cu acestia de-alungul timpului si pentru aprecierea de care se bucura IRIS, in presa romana.

Cupa Presei la cantat Tuborg, a fost organizata si anul acesta, de catre jurnalistul Florin Ghioca.

Foto: Trupa IRIS