O seara incendiara, cu peste 15 cantareti si trupe, reprezentanti ai presei, ieri seara, la Cupa Presi la Cantat Tuborg! Buzdugan si Morar de la Radio 21 au prezentat show-ul, nume de marca din lumea muzicii romanesti au asigurat jurizarea, iar IRIS a facut un concert de zile mari, in fata ziaristilor prezenti la eveniment.

Jurnalistii care au participat ieri seara la Cupa Presei la Cantat Tuborg, au demonstrat ca stiu si sa cante, nu doar sa transmita stiri.

Evenimentul a avut parte de un juriu foarte exigent: Nico, Marcel Pavel, Bodo de la Proconsul, Zoli de la Sistem si Alin Oprea (Talisman). Desemnarea marelui castigator nu a fost deloc un lucru usor, pentru ca ziaristii au aratat ca sunt foarte, foarte talentati, amintind de concurenta de la MegaStar.

Foto: MC Daniel Buzdugan si Mihai Morar

Pe scena de la Hard Rock Cafe au starnit aplauze fetele de la revista Joy si coverul lor, Lady Marmalade, o ‘aparitie senzuala’, dupa cum le-au descris prezentatorii. De asemenea, au aratat ca au artisti adevarati prin redactii: The Money Channel, pe Valentin, Radio Lynx- Trupa Trenul de noapte, TVR Cultural- Vacaru & Za Duff. De altfel, acestia s-au numarat si printre castigatorii editiei a 6-a a concursului.

Foto: Trupa revistei Joy

Catalin Petre de la postul TV N24, a impresionat insa nu doar juriul, ci pe toti cei prezenti la eveniment si a castigat astfel, Mrele Premiu, o excursie in Danemarca. Va pleca, desigur, doar “daca va primi acordul redactorului sef”, au glumit prezentatorii.

Foto: Castigatorul editiei, Catalin Petre de la N24

Daniel Buzdugan si Mihai Morar au simpatizat foarte tare Trupa 5 de la Internet.Corp (wall-street.ro, kudika.ro, 9am.ro, top10music.ro, moneybox.ro si alte publicatii online). Trupa 5 a avut parte de o galerie insufletita, care a concurat la strigate de incurajare, cu galeria in rosu, a ziaristilor de la EuropaFM.

La sfarsit, IRIS a ridicat toata audienta in picioare, iar cei prezenti, ziaristi, artisti si invitati, au fredonat cele mai cunoscute hituri ale formatiei. Cristi Minculescu a multumit ziaristilor pentru colaborarea extraordinara pe care a avut-o cu acestia de-alungul timpului si pentru aprecierea de care se bucura IRIS, in presa romana.

Cupa Presei la cantat Tuborg, a fost organizata si anul acesta, de catre jurnalistul Florin Ghioca.

Foto: Trupa IRIS


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.