„Sunt prieten si cu Ilie Sarbu si cu Raducanu de la PSD, cum sunt si cu Dan Popa (secretarul general al PD-L-Timis - n.a.) sau cu Borha (seful PNL Timis)“
Operatiunea „pachetul“- cum­pararea de terenuri impras­tiate prin judet si gruparea lor ulterioara la 13 kilometri de Timisoara - pregatita pentru investitia DaimlerCrysler din Banat nu a fost una intam­platoare. In ultimii ani, firmele grupului german Aton GHMH conduse de Nicolae Mann, cat si societatile sale au reusit sa cumpere sau sa fie actionari in firmele care au in concesiune suprafete importante de teren din zona Sanandrei. „Am cumparat pentru Aton, pen­tru mine sau pentru altii peste 6.000-7.000 de hectare in Sanandrei, in alte localitati din Timis sau Arad. In Sanandrei am cumparat tot ce se putea, mai sunt 70-80 de hectare”, a sustinut Nicolae Mann, care se fereste insa sa spuna cat din aceste afaceri au reusit dato­rita spiritului sau de intre­prinzator si cat sprijinului pri­mit in momente cheie de la „prieteni” aflati in posturi che­ie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.