Premierul Tariceanu a lansat astazi un apel liderilor politici, indemnandu-i sa transmita sustinatorilor ca trebuie sa duca o campanie civilizata, "cu argumentele ideilor si nu ale fortelor" si a spus ca violentele apropie campania electorala din acest an de cele de la inceputul anilor '90, relateaza NewsIn.

"Remarc o maniera de campanie electorala care se apropie prea mult de ceea ce era la inceputul anilor '90, cu alte cuvinte o campanie marcata de violenta, de o incrancenare peste limitele admisibile. Cred ca in campania electorala batalia nu se da cu pumnul, ci se poarta intre idei si programe", a declarat Tariceanu.

Tariceanu a facut apel la liderii politici pentru a transmite mesajul sau sustinatorilor, membrilor, simpatizantilor, pentru a duce o campanie "in limite civilizate si cu argumentele ideilor si nu ale fortelor". El a spus ca in campania pentru alegerile locale, care s-a incheiat la 1 iunie, dar si in prima saptamana de campanie pentru turul al doilea, a constatat "lucruri care depasesc orice limita".

"Vreau ca, in saptamana care a mai ramas, sa dam dovada ca aceasta campanie se poate desfasura intr-un mod civilizat, care sa ne faca sa fim considerati o adevarata tara europeana", a spus premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.