Adriean Videanu s-a transformat intr-un afacerist imobiliar de succes. Astfel, familia Videanu a devenit proprietara pe tot mai multe imobile din zona strazii Progresului (fosta Trafic Greu), unde firma Titan Mar detine sase hectare.
De altfel, familia Videanu a anuntat de mult timp ca vrea sa vanda terenul la peste 1.800 de euro/mp. Astfel, familia ar castiga brusc 108 milioane de euro.

Problema este ca Videanu si ai sai au actionat ilegal pentru extinderea proprietatii aflata in sectorul 5 al Capitalei. Astfel, in anul 2005 - cand Videanu a devenit primar general - au inceput sicanele si presiunile indreptate impotriva firmelor vecine, pentru a le determina sa renunte la terenurile detinute in zona fostei intreprinderi Vulcan. Unele firme, precum Esparom, Chemtraders sau Corlina, au fost nevoite sa vanda imobilele firmei Titan Mar. Presiunile sunt continuate acum de directorul Gheorghe Pogea, omul de casa al lui Videanu, pe care acesta l-a lasat la Guvern, in locul sau, cand a plecat in fotoliul de la Primaria Capitalei.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.