Seful spionajului autohton, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca actualul ministru de Externe, Lazar Comanescu, este "un profesionist adevarat", care are relatii importante atat printre liderii UE, cat si printre cei ai NATO.
Directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu, subliniaza intr-un interviu pentru NewsIn ca actualul sef al diplomatiei autohtone "este un om onest si precis", care "stie sa duca lucrurile la bun sfarsit". Fost ministru de Externe, Ungureanu evita sa faca vreo comparatie cu Adrian Cioroianu, cel care a preluat portofoliul diplomatiei romanesti dupa plecarea sa, dar noteaza ca Lazar Comanescu "nu este baroc". Altfel spus, Comanescu nu socheaza, nu iese in evidenta, nu vorbeste fara rost. Profesionalismul actualului ministru de Externe tine mai degraba de conformismul lui Lazar Comanescu decat de exceptionalismul acestuia, dupa cum rezulta din portretul facut de Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.