Tribunalul Bucuresti a respins, joi, propunerea procurorilor de a emite un mandat de arestare preventiva pentru Gheorghe Constantin, alias Gigi Boeru, cunoscut interlop din Capitala, si Ion Baboi, ambii acuzati de savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals, uz de fals si santaj, informeaza NewsIn.

Pe numele acestora fusesera emise mandate de retinere. Procurorii au declarat recurs impotriva sentintei Tribunalului Bucuresti, iar dosarul urmeaza sa fie inaintat Curtii de Apel Bucuresti pentru solutionarea recursului.

Politisti din Serviciul de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti impreuna cu procurori din Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, sprijiniti de Inspectoratul General al Politiei Romane si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, au documentat activitatea unei grupari infractionale care s-a ocupat de comiterea unor inselaciuni cu terenuri prin fals, uz de fals si santaj.
Dintre acestea au fost identificati Gheorghe Constantin, de 57 de ani din Sectorul 1, cunoscut cu antecedente penale, Ion Baboi, de 46 de ani din Sectorul 2, dar si alte patru persoane.

Potrivit comunicatului politiei, miercuri, cu sprijinul D.G.I.P.I. si S.P.I.R., a fost organizata si efectuata o actiune finalizata cu 4 perchezitii domiciliare la membrii gruparii, ocazie cu care au fost descoperite si ridicate mai multe documente pe care acestia le foloseau pentru derularea activitatii infractionale.

In sarcina acestora s-a retinut faptul ca au intrat ilegal in proprietatea unui teren de 36.000 metri patrati din sectorul 2, reprezentand o insula din mijlocul unui lac, ce se afla in proprietatea legala a unei societati comerciale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.