Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale in perioada 29 mai - 1 iunie prima editie a Festivalului International Teatru de Strada.
Evenimentul, intitulat „B-FIT in the Street!”, va reuni 13 dintre cele mai importante companii de teatru de strada din Europa si isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un spatiu urban viu si plin de culoare, destinat exprimarii artistice libere si creative. „B-FIT in the Street!” va aduce in centrul capitalei parade alegorice, spectacole, instalatii suspendate, concerte in aer liber si petreceri interactive.

„B-FIT in the Street!” se va desfasura in urmatoarele locatii: Parcul Izvor, Esplanada TNB, Parcul Unirii, Piata George Enescu, Parcul Cismigiu, Parcul Coltea, Piata Constitutiei.

Festivalul se va deschide joi, 29 mai si va include spectacole fixe si mobile. Momentele cheie ale evenimentului sunt paradele si spectacolele desfasurate in serile de 30 mai, 31 mai si 1 iunie.

Acestea vor urma traseul: Piata Unirii, cu pornire din zona Unirii (tramvai 32), traversand Bulevardul Unirii si ajungand in Piata Constitutiei, unde artistii vor stationa pe intreaga durata a spectacolelor. Manifestarile din 1 iunie vor avea loc inclusiv in Parcul Cismigiu.

Centrul de Proiecte Culturale ArCuB (Arta si Cultura Bucurestiului) este o institutie publica de cultura, aflata sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Pana in acest moment, in anul 2007 ArCuB a realizat un numar mare de proiecte teatrale, spectacole, concerte realizate in colaborare cu diferite asociatii, fundatii culturale si cu institutii importante ale sistemul teatral (Teatrul de Comedie, Teatrul Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Odeon, Teatrul National, Teatrul de Opereta, Teatrul Tineretului Metropolis) si cu Teatrul Luni de la GreenHours si Teatrul ACT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.