Patru persoane sunt cercetate in stare de arest preventiv, iar alte doua au primit interdictie de a parasi localitatea de domiciliu, dupa ce politistii bucuresteni au descoperit ca acestia fac parte dintr-o grupare care se ocupa cu inselaciuni imobiliare.

Printre membrii retelei se afla mai multi functionari publici din cadrul administratiei locale Sector 1. Valoare prejudiciului este de aproximativ 500.000 de euro, iar in prezent se fac cercetari pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

Potrivt Politiei Capitalei, gruparea vindea terenuri si locuinte folosindu-se de documente oficiale si falsificate sub semnatura privata. Cercetarile vizeaza, in prezent, 130 de imobile din Bucuresti si din zonele limitrofe. Anchetatorii spun ca si de aceasta data inselaciunile s-au facut tot cu ajutorul unor functioneri publici.

Marti, politistii au efectuat 7 perchezitii domiciliare, in urma carora au fost identificate si duse la sediul Politiei 10 persoane.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.