Este pentru prima data cand un show live al companiei Disney se va afla in Romania. Disney Live! Winnie the Pooh este o productie complet noua si are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si prietenii lui. Acestia se imbarca intr-o calatorie amuzanta si surprinzatoare planuind o petrecere surpriza pentru Winnie the Pooh.
Crearea intregului decor si a elementelor scenice a durat 3 luni si jumatate si au lucrat la asta 135 de oameni. Montarea intregii scenografii se face in aproximativ 6 ore iar productia este sustinuta de 47 de persoane.

Winnie the Pooh, prezentatorii, cele trei ajutoare si toti prietenii ursuletului, vor aduce la Bucuresti un spectacol ce ii va va purta pe toti copii in lumea distractiei, in spiritul Disney, o lume in care nici un copil nu este suparat, o lume a veseliei si a bunei dispozitii.Copiii vor fi si ei insisi actorii acestui show, dandu-le o mana de ajutor lui Winnie si prietenilor sai sa iasa din toate situatiile neprevazute. Disney Live! Winnie the Pooh este un spectacol total, un spectacol pentru copii cum nu s-a mai vazut niciodata la noi in tara. Pentru multi dintre copii, aflati la prima experienta teatrala de aceasta anvergura, calitatea acestui spectacol va fi un sistem de referinta pentru toata viata.

Disney Live! Winnie the Pooh este adus in Romania de Podium Productions si Feld Entertainment. Spectacolele vor avea loc, vineri 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele se gasesc prin reteaua bilet.ro si la: magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, libraria Libri, librariile Libris, Carturesti, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara. Pretul biletelor este de 39 ron, 59 ron, 99 ron sau 150 ron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.