Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, si patronul gruparii, Arpad Paszkany, s-au prezentat, azi, la DNA, unde Muresan a declarat ca au fost chemati de procurori pentru a fi audiati intr-un dosar care nu ar avea legatura cu fotbalul.

" Am venit in calitate de martor si Arpad in calitate de persoana vatamata intr-un dosar care nu are legatura cu fotbalul. Era o simpla audiere intr-o situatie mai veche", a declarat Iuliu Muresan la iesirea din sediul DNA. El a afirmat ca nu a stat mult de vorba cu procurorul, pentru ca acestuia i s-a facut rau. "Acum vom fi citati alta data", a spus el.

Intrebat daca citarea lor la DNA are legatura cu dosarul chestorului Toma Rus, Muresan a spus ca prefera sa nu dea detalii, dar crede ca despre acel caz este vorba. "Nu are legatura cu imobiliare pentru ca el nu se ocupa cu imobiliare. El este sef la crima organizata si nu cred ca se ocupa cu imobiliare", a mai afirmat el.

Chestorul Toma Rus a fost si el chemat, marti, la DNA. Avocatul sau, Gheorghita Mateut, a declarat ca clientul sau ar fi acuzat de santaj la adresa patronului echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany.

Rus este cercetat deja de DNA pentru fapte de coruptie, fapte conexe si trafic de influenta. Doua dintre acuzatii se refera la firma familiei, „Viafarm” SRL, respectiv modul in care aceasta a inchiriat un spatiu comercial de 66,7 mp de la Piscicola SA si l-a inchiriat ulterior Bancii Transilvania si modul in care a inchiriat un spatiu in Piata Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, unde functioneaza una dintre farmaciile familiei.
A treia acuzatie se refera la un apartament pe care Toma Rus il detine in centrul municipiului Cluj-Napoca, pe care l-a inchiriat firmei de telefonie mobila Zapp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.