Becali premiaza echipa nationala cu peste cinci milioane de euro daca va castiga Campionatul European Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, anchetat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in cazul "Valiza", a declarat ca este victima unui circ mediatic si ca este privat de egalitatea de sanse.
Becali crede ca procurorii practica un "terorism de stat" impotriva sa, acuzandu-i de cheltuirea banilor publici intr-o ancheta inutila. De asemenea, finantatorul Stelei a promis o prima de 5.500.000 de euro pentru echipa nationala, in cazul in care aceasta va castiga Campionatul European. "Am facut aceasta conferinta sa spun ca dau 5.500.000 de euro la Nationala daca va castiga Campionatul European. Vor primi 500.000 de mii daca trec de faza grupelor, 2 milioane daca intra in finala si 3 milioane daca o sa castige campionatul. Sper sa nu mi se faca un dosar pentru aceasta propunere".

Gigi Becali a prezentat un contract de vanzare-cumparare pentru un teren, semnat la 15 aprilie, care dovedeste, potrivit lui, ca banii din "valiza" erau destinati acelei tranzactii. "Nu aveau dreptul sa cheltuie banii publici pentru a face aceste anchete si pentru a se deplasa la Cluj. (...) ii invit pe procurorii de la DNA sa termine tot acest circ mediatic si cu terorismul de stat pe care il fac ei impotriva lui Becali", a declarat finantatorul Stelei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.