Finantatorul Stelei justifica prezenta celor 1,7 milioane de euro la Cluj in ziua meciului CFR-”U” printr-un precontract de vanzare-cumparare pentru un teren.

Gigi Becali a anuntat ca se va prezenta joi la DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de dare de mita, dupa ce a refuzat in doua randuri confruntarea cu procurorii. Finantatorul stelist a facut anuntul la iesirea de la Comisia de Disciplina a FRF, unde a fost audiat de asemenea in cazul valizei cu bani de la Cluj, la cateva ore dupa ce avocatul sau, Catalin Dancu, declara ca Becali nu a primit nici o citatie de la DNA.

"La mine a durat cinci minute. Am adus probe ca banii erau pentru teren. Am adus antecontractul de vanzare-cumparare pe care il aveam facut, prin care demonstram ca trebuie sa platesc terenul.

Le-am spus celor de la comisie ca nu le-am promis nici un ban celor de la Cluj. Pe ei ii intereseaza pe linie sportiva. Latura penala o discutam joi, cand ma duc la DNA. Ma duc ca vreau sa ma distrez acolo", a declarat Becali la iesirea din sediul LPF.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.