Controversatul afacerist Sever Muresan, proaspat revenit in tara dupa ce a fost eliberat dintr-o inchisoare franceza, a declarat ca Banca Dacia Felix ii este datoare cu aproape 40 de milioane de dolari, fapt constatat si de instanta din Constanta, care are pe rol dosarul privind devalizarea bancii.
Acesta a mai precizat ca Dacia Felix nu a intrat niciodata in faliment, ci a fost cedata altei banci, dupa ce a avut probleme cu acordarea de credite fara garantii. Cat priveste acuzatiile de evaziune fiscala pentru care a stat in inchisoare timp de noua luni in Franta, Muresan a precizat ca acestea au fost intemeiate pe o scrisoare anonima venita din Romania. Potrivit lui Muresan, inclusiv presupusa tentativa de omor ce urma sa aiba loc in Elvetia si in legatura cu care este cercetat ar fi fost inscenata de un fost angajat care a profitat de ancheta derulata in Romania si ar fi preluat toate activele firmelor detinute de Muresan in Elvetia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.