Seful statului a incercat sa-i convinga pe muncitorii de UPETROM Ploiesti sa dea duminica o fuga pana la Palatul Cotroceni.
Seful statului s-a folosit vineri de prilejul participarii la festivitatea centenarului fostei Uzine 1 Mai Ploiesti pentru a-i ruga pe muncitori sa vina la Cotroceni, duminica, atunci cand se organizeaza Ziua Portilor Deschise. Acelasi anunt a fost facut de la microfon de actorul Florin Piersic. “Sa aveti duminica la dumneavoastra si buletinele sau cartile de identitate ca sa intrati la Palatul Cotroceni”, i-a indemnat Piersic pe muncitorii din uzina. Si la plecare, si la venire, celebrul actor s-a pupat cu Traian Basescu, iar pana la sosirea acestuia a intretinut atmosfera. Spre hazul asistentei, actorul anunta din cand cand: “Acum pica presedintele” sau “Uite, cade presedintele”.

In alocutiunea sa, Traian Basescu le-a vorbit constructorilor de utilaje de foraj petrolier cum le transporta el pe “pe marile si oceanele lumii” produsele, in vremea in care era comandant de nava. Presedintele a mai povestit si cum in discutiile sale cu sefii de stat, precum Muammar Al-Gaddafi al Libiei, este adusa vorba si de constructorii de utilaj petrolier. Seful statului i- felicitat pe muncitorii de la UPETROM, dar din multime acestia spuneau cu voce tare: “Sa ne mareasca salariile”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.