Presedintele CSM, Lidia Barbulescu, a solicitat ieri inspectiei judiciare sa demareze o ancheta privind afirmatiile denigratoare facute de finantatorul Stelei, Gigi Becali, impotriva procurorilor anticoruptie, care au inceput urmarirea penala impotriva acestuia pentru dare de mita.

De asemenea, Barbulescu a mai cerut, la incheierea sedintei forului, ca membrii CNA sa se autosesizeze in legatura cu "gravele afirmatii ale lui Gigi Becali" la adresa magistratilor, facute intr-o emisiune televizata. La iesirea de la aceeasi sedinta a CSM, procurorul sef al DNA, Daniel Morar, a declarat, la randul lui, ca afirmatiile lui Gigi Becali "care numea procurorul carpa si ii spunea ce sa isi bage in gura" sunt "categoric jignitoare la adresa magistratilor".

Scandalul a inceput pe 9 mai, cand DNA a anuntat ca a inceput urmarirea penala impotriva lui Gigi Becali pentru dare de mita. In acest scandal sunt urmariti penal Anton Dobos, pentru complicitate la luare de mita, Teia Sponte, persoana din anturajul lui Becali, pentru complicitate la dare de mita, si Traian Bendorfean, cunostinta a lui Dobos, cercetat pentru complicitate la luare de mita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.