Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si una dintre cele mai mari companii din domeniul comertului electronic, eBay, companie prin care se poate cumpara si vinde aproape orice produs, au anuntat miercuri ca au stabilit un parteneriat pentru combaterea infractiunilor produse pe, si cu, ajutorul internetului.
Parteneriatul consta intr-o legatura permanenta intre reprezentantii ofiterilor romani care se ocupa de combareterea crimei organizate si reprezentantii companiei eBay, companie care, asa cum declara directorul Directiei de informatii si securitate, Dave Cullinane, va pune de acum incolo la dispozitia organelor de cercetare toate datele care ar putea ajuta la descoperirea celor care folosesc internetul pentru a frauda clinetii eBay.

Aceste fraude aduc prejudicii serioase aduse titularilor conturi eBay, care doresc sa cumpere produse prin licitatiile organizate de companie.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.