Yachturi din Romania, Bulgaria, Turcia si Ucraina sunt asteptate sa participe la Regata Internationala a Marii Negre, care se va desfasura in perioada 29-31 mai, intre Mangalia si Balchik, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit Primariei Mangalia, cu sprijinul Federatiilor Romane si Bulgare de Yachting, in perioada 29-31 mai, se va organiza prima Regata Internationala a Marii Negre 2008. Cursa offshore de 45 de noduri marine se va desfasura intre Mangalia si Balchik, ambele statiuni la Marea Neagra.

Un important numar de yachturi din Romania si Bulgaria vor fi prezente la linia de start, fiind asteptate sa participe si ambarcatiuni din Turcia si Ukraina. Participantii vor sosi la Mangalia in zilele de 28 si 29 mai.
Startul regatei se va da in Portul Turistic Mangalia pe 30 mai, cursa putand fi urmarita in zilele de 30 si 31 mai si la Balchik, pe ecrane LCD amplasate in Yacht Marina Balchik. Ceremonia de premiere va avea loc sambata, 31 mai, la Balchik.

Inaintea regatei, la Mangalia are loc, intre 23 si 25 mai, si o cursa de masini clasice de epoca, organizata de Retromobil Romania pe traseul Bucuresti - Albena. Cele 31 de masini participante vor poposi atat in Mangalia, cat si in Balchik. La Mangalia, masinile vor fi parcate in Portul Turistic, pentru a putea fi admirate de turisti si de localnic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.