Procurorii anticoruptie continua cercetarile in dosarul "Valiza", ieri fiind audiat in legatura cu acest caz fundasul echipei Steaua, Petre Marin.

Fotbalistul s-a prezentat la DNA si a dat declaratii in calitate de martor timp de doua ore. Acesta a spus la iesirea de la audieri ca singura legatura pe care o are cu acest dosar consta in faptul ca este nasul de cununie al fotbalistului Universitatii Cluj, Gigel Coman, suspectat ca ar fi trebuit sa intermedieze o mita oferita de finantatorul Stelei, Gigi Becali, presedintelui lui "U" Cluj, Toni Dobos.

Petre Marin a refuzat sa ofere detalii in legatura cu declaratia data procurorilor anticoruptie. "Mai mult, am stat in sala de asteptare", a sustinut fotbalistul. Potrivit Mediafax, urmatoarea persoana invitata la DNA pentru audieri in acest dosar este capitanul Stelei, Mirel Radoi. Gigi Becali a declarat ca fotbalistii echipei Steaua sunt audiati in legatura cu un dosar din 2006 - cand patronul stelist le-a oferit bani jucatorilor de la Gloria Bistrita pentru a-si apara corect sansele intr-un meci cu FC Rapid - pentru care atat el, cat si alte persoane cercetate au primit neinceperea urmaririi penale. "Il cheama pe Petre Marin, m-a sunat baiatul, pentru un dosar din 2006, meciul cu Gloria Bistrita. Nu mai stiu cum s-o scoata la capat procurorii.

Toti jucatorii Bistritei au fost audiati, s-a hotarat neinceperea urmaririi penale si pentru mine, si pentru ei". In ceea ce priveste dosarul "Valiza", Gigi Becali a declarat: "S-a facut cerere la procurorul-sef pentru inapoierea banilor. E posibil sa nu-i dea, s-o faca pe orgoliosul. Ei sunt in culpa, nu eu. Ce proces, habar n-au sa faca un rechizitoriu. N-ar merita nici buna ziua, dar o sa ma duc, conform legii. Sa ma citeze de vreo trei-patru ori si apoi ma duc", a spus Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.