Presedintele Traian Basescu a declarat azi, in timpul unei vizite in Defileul Jiului, ca nu este in campanie electorala si ca in Romania "minciuna e un mod de a face politica", transmite corespondentul NewsIn.
Traian Basescu, care a inspectat lucrarile la un pod din Defileul Jiului, a dorit, astfel, sa comenteze afirmatia prefectului de Gorj, Victor Banta, care i-a urat in urma cu o saptamana „mult succes in campania electorala”. „Eu intru in campanie in decembrie 2009, dar el, saracul.... Vi s-a parut ca vreau sa fiu candidat la Targu Jiu sau altundeva? Minciuna e minciuna, e un mod de a face politica in Romania. Campania mea este in decembrie 2009”, a declarat Traian Basescu.

Seful statului a sosit, azti, pe o platforma a Unitatii Militare din Bumbesti Jiu, iar de acolo s-a deplasat la pod cu masina. Dupa ce a calcat cu piciorul tot frontul de lucru, printre bolovani si mormane de pamant, presedintele s-a declarat „multumit” de mersul lucrarilor. Basescu a discutat apoi cu constructorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.