Procurorii vor face apel la decizia de azi a Tribunalului Bucuresti de achitare a lui Corneliu Iacobov, in dosarul RAFO Onesti, a anuntat Biroul de Presa al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit NewsIn.

Toti cei patru acuzati in dosarul RAFO Onesti au fost achitati, azi, de Tribunalul Bucuresti, dar decizia nu este definitiva.

In acest dosar, au fost trimisi in judecata fostii administratori ai RAFO Corneliu Iacobov si Teoader Gaureanu, precum si fostii directori Marin Marin si Liliana Luchian.

In ceea ce il priveste pe omul de afaceri Corneliu Iacobov, judecatorii au decis, luni, ca faptele pentru care este acuzat nu se afla in legea penala sau pur si simplu nu au fost comise de catre acesta.

Instanta a mai hotarat ca prejudiciul din dosar sa nu fie imputat inculpatilor.

Pe 4 noiembrie 2005, omul de afaceri Corneliu Iacobov a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind acuzat de spalare de bani, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.