Presedintele Traian Basescu si liderii PD-L Adriean Videanu, Liviu Negoita si Vasile Blaga s-au intalnit in aceasta dupa-amiaza intr-un restaurant din Capitala.

Traditia intalnirilor dintre presedintele Traian Basescu si liderii PD-L prin restaurantele Bucurestiului a continuat duminica cu un nou episod. De data aceasta, un episod de campanie electorala, filmat de Realitatea TV la restaurantul Up Town. La iesirea din restaurant, Basescu si-a afirmat public sustinerea pentru Vasile Blaga, candidatul PD-L la Primaria Capitalei si a aruncat cateva sageti catre contracandidatii sai, in timp ce dadea mai multe explicatii despre “blatul” la care s-a referit cu cateva zile inainte intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati.

“Astazi nu este un blat. Sigur ca am vorbit despre balturi in campanie si cel mai odios mi se pare cel in care domnul Iliescu si-a impins propriul candidat (Sorin Oprescu - n.r.), Geoana si-a impins si el propriul candidat alaturi de Vanghelie (Cristian Diaconescu - n.r.) si rezultatul in voturi al Bucurestenilor va fi motivul de transare a echilibrului de putere in interiorul PSD" a atacat Basescu intr-o declaratie in exclusivitate, pentru Realitatea TV, la iesirea din restaurant.

Pentru a inlatura zvonurile aparute in presa cu privire la “racirea relatiilor” dintre el si Blaga, Traian Basescu a tinut sa spuna: “Sunt si am fost intotdeauna sustinatorul lui Vasile Blaga. Mi-as dori ca Blaga sa cistige Primaria Capitalei pentru continuitate”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.