DNA Cluj a retinut cinci persoane care aveau o servieta in care se afla suma de 1,7 milioane de euro. Banii urmau sa fie dati jucatorilor de la U Cluj, in cazul in care acestia ar fi invins CFR.

Gigi Becali nu a negat ca oamenii sai ar fi fost retinuti la Cluj. "Nu era un milion, erau 1,7 milioane de euro in servieta. Nu pot sa-mi tina banii acolo. Erau pentru niste afaceri, nu e treaba voastra ce afaceri. Fac ce vreau cu banii mei. DNA-ul nu avea ce sa caute acolo. Ce, maine o sa-mi ia si casa daca vreau s-o dau la U Cluj?", a declarat Becali pentru cotidianul.ro. Acesta sustine ca va in judecata DNA.

Actiunea procurorilor s-a produs in restaurantul Aroma, situat la intrarea in Cluj. La actiune au participat si politisti detasati pe langa DNA, deplasati de la Bucuresti.

In jurul orei 21.00, cei cinci erau audiati la DNA Cluj. Printre ei se afla si Tea Sponte, vicepresedinte al Consiliului de Administratie al clubului Steaua, precum si un nepot al lui Becali. Potrivit Realitatea TV, care citeaza Gazeta Sporturilor, o alta persoana retinuta este fostul jucator al Stelei, Gigel Coman. Acesta joaca in acest moment la U Cluj, fiind suspendat pentru partida de miercuri, impotriva CFR-ului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.