Casa Poporului va deveni, in curand, un soi de Big Brother, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ca toti vizitatorii care vor intra in cladire vor fi monitorizati in permanenta, urmand sa fie folosite si ecusoane electronice.
Potrivit lui Olteanu, "principalul punct slab in ceea ce priveste intrarea si iesirea din Palatul Parlamentului este legat de Centrul International de Conferinte". Afirmatiile presedintelui Camerei au fost facute dupa ce un jurnalist a sustinut luni ca a petrecut o noapte in cladirea Palatului Parlamentului fara a fi observat de nimeni. Pentru a lamuri problema, Olteanu i-a convocat, marti dimineata, pe directorul SPP, Lucian Pahontu si pe secretarul general al Camerei, Titu Gheorghiof, informeaza Antena 3.

"Vom asigura in continuare vizitarea cladirii Palatului Parlamentului. In ce priveste grupurile de vizitatori, se vor folosi ecusoane electronice", pentru ca sa putem sti cu exactitate unde se afla acestia, a spus Olteanu. "Vom folosi un sistem electronic si le vom retine buletinele pe durata vizitei", a adaugat el, precizand ca ramanerea peste noapte a unei persoane in cea mai mare cladire a tarii este "inacceptabila".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.