200 de turisti din Finlanda au sosit, vineri dimineata, la Constanta, la bordul unei nave de croaziera, fiind intampinati de ansambluri populare care au dansat in incinta terminalul de pasageri, transmite corespondentul NewsIn.

La sosirea navei “Kristina Regina” au fost prezenti ministrul turismului, Ovidiu Silaghi, agenti de turism si reprezentanti ai Asociatiei “Litoral”. Turistii au fost primiti cu paine si sare, dar si cu dansuri populare. Multi dintre turistii nu stiu foarte multe despre Romania, iar vineri, dupa acostarea navei, au fost urcati in autocare sa viziteze litoralul si obiectivele arheologice.

Nava este construita in urma cu 50 de ani si pe vremuri facea curse intre Finlanda si Suedia. Aceasta dispune de mai multe restaurante si locuri de recreere, iar mobilierul este pastrat intact si in stare buna. Nava functioneaza pe aburi, insa are echipament modern de navigatie.

Atat cei 200 de turisti, cat si echipajul navei sunt finlandezi. Ei fac escale in porturile din Marea Neagra si viziteaza destinatiile turistice si istorice. Vasul de croaziera va parasi, vineri seara, Portul Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.