Accidentul s-a soldat cu 9 morti si peste 25 de raniti

Noua persoane au murit si mai mult de 25 au fost ranite, printre care doi romani, intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu turisti europeni si nord-americani joi, in Egipt, in desertul Sinai, relateaza AFP, citata de Realitatea TV.

Autocarul, care transporta 40 de persone, a luat foc in regiunea Wadi Ghandal, la 45 kilometri sud de Suez. Autocarul avea traseul Sharm el-Sheik-Cairo. Un pneu a explodat si soferul a pierdut controlul.
Potrivit responsabililor, cei opt morti sunt "probabil canadieni si britanici". Trei dintre cadavre sunt imposibil de identificat, fiind carbonizate. Consulul roman in Egipt a anuntat ca printre morti se afla si o romanca in varsta de 41 de ani.

Printre raniti figureaza 13 rusi, patru britanici, doi romani, doi canadieni, doi italieni, un ucrainean si trei egipteni. Ranitii au fost spitalizati in apropiere de Sharm el-Sheik, trei fiind in stare grava. Unei canadience i-a fost amputat un picior.

Conform agentiilor de presa internationale, in accident au murit cel putin noua pasageri, iar alti 28 au fost raniti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.