Magistratii Judecatoriei Sectorului 3 au decis miercuri ca fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, trebuie sa plateasca fiului sau o pensie alimentara de 12 milioane lei vechi, la cererea fostei sotii, cu 4 milioane mai mult decat cea pe care o plateste in prezent.
Avocatul lui Adrian Cioroianu a declarat la un termen al procesului ca fostul ministru voia sa plateasca o pensie alimentara mai mare, dar nu a fost de acord cu suma de 20 de milioane ceruta de fosta sa sotie, Luminita Cioroianu. "Din 2003 Adrian Cioroianu a platit o pensie alimentara de 8 milioane de lei vechi, mai mult decat a decis instanta. Cioroianu este de acord sa plateasca 10-11 milioane de lei vechi direct copilului, nu fostei sale sotii", a declarat la iesirea din sala avocatul lui Adrian Cioroianu. Avocatul fostului ministru a depus la dosar inscrisuri care demonstreza faptul ca Adrian Cioroianu a avut un venit lunar de 6.500 lei brut si ca nu a realizat alte venituri in afara de salariul de ministru. La termenele anterioare, avocatul lui Adrian Cioroianu, Cristian Sarbu, a declarat in fata instantei ca ministrul a platit into
tdeauna mai mult decat valoarea pensiei alimentare si, in plus, a lasat pe numele fiului sau apartamenul castigat in urma partajului de la divort. Cristian Sarbu a mai aratat ca se doreste aducerea intr-o postura delicata a fostului ministru de externe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.