Nu doar violatorii sunt imigrantii romani veniti in Italia, ci si asistenti medicali cu diploma ,angajati in Italia de" Agenzia per il Lavoro Gruppo Vita Serena s.p.a." care salveaza spitalele din Italia din dezastruoasa situatie creata de absenta acestor figuri professionale.

Agenzia per il Lavoro Gruppo Vita Serena s.p.a, lider in administrarea profesiei de asistent medical, a decis sa premieze fidelitatea propriilor angajati care vor desfasura activitatea de asistent medical pe o perioada de 20 de ani, cu un premiu in valoare de o suta mii euro in plus fata de cei treizeci si trei mii euro "trattamento fine rapporto".Acest permiu a fost stabilit datorita lipsei de vointa a italienilor de a practica aceasta meserie.

In urma datelor furnizate de IPASVI (asociatia nationala a asistentilor medicali ) in Italia lipsesc 60.000 de asistenti medicali.

"Agenzia per il Lavoro Gruppo Vita Serena s.p.a." propietatea dr. Luca Giovannone a raspuns miilor de cereri provenite de la spitalele publice sau clinici private din Italia selectionand in ultimii ani mai mult de o mie de asistenti medicali di Romania, acestia desfasurandu-si activitatea cu mult succes in Italia.

Agentia care asigura asistenti medicali pentru zeci de structuri sanitare de pe teritoriul Italiei cauta acum o suta optzeci de asistenti medicali pentru a-i integra in spitalele din Fruli-Venezia Giulia.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.