In luna martie, liderul PNG a fost cea mai mediatizata persoana politica la emisiunile de stiri TV, ca urmare a scandalului "Bricheta". Presedintele l-a depasit insa la durata interventiilor, in contextul Summitului NATO.

O monitorizare a posturilor de televiziune si de radio, realizata de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) in luna martie, arata ca George Becali, liderul PNG si finantator al echipei Steaua Bucuresti, a fost cea mai mediatizata persoana politica la emisiunile de stiri televizate.

Becali a avut 113 interventii in astfel de emisiuni si a fost urmat de senatorul PC George Copos, actionar al clubului Rapid Bucuresti, cu 94 de interventii.

Politicienii "clasici" apar abia incepand cu locul trei al topului, ocupat de premierul Calin Popescu Tariceanu, urmat de Traian Basescu si Mircea Geoana.

Luna martie i-a scos in fata pe cei doi politicieni implicati in lumea fotbalului, din cauza scandalului "Bricheta", cand meciul Steaua-Rapid a fost intrerupt de arbitrul care a fost lovit de o bricheta aruncata de suporteri.

In schimb, presedintele Traian Basescu a dominat televiziunile din punct de vedere al duratei interventiilor, cu 71 de minute in emisiunile de stiri. El a fost urmat, la mare distanta, de premierul Tariceanu, cu 32 de minute. Becali si Copos i-au urmat. Pregatirile pentru Summitul NATO de la Bucuresti l-au scos in fata pe presedintele Basescu, interviul sau acordat TVR fiind preluat de toate televiziunile.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.