Un avion al companiei Carpatair, care venea de la Timisoara, a iesit de pe pista la aterizarea pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, din cauza unei defectiuni tehnice, a declarat, marti seara, purtatorul de cuvant al aeroportului, Valentin Iordache, citat de agentia de presa Mediafax.

Avionul este de tipul BAE-146 si efectua o cursa de la Timisoara catre Bucuresti, cu o "escala neprevazuta" la Craiova, a precizat purtatorul de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda" Otopeni.

Purtatorul de cuvant al aeroportului, Valentin Iordache, a spus ca pasagerii au fost debarcati in siguranta si au fost condusi in aerogara.

In urma incidentului, avionul a ajuns in zona verde de la marginea pistei, fara a lovi vreun obstacol, a mai spus domnul Iordache.

Cauza probabila a incidentului aviatic petrecut, marti seara, pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti este vremea nefavorabila, a declarat agentiei Mediafax Adrian Goleanu, directorul general al companiei Romavia, proprietarul aeronavei operate de Carpatair, implicata in incident.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.