Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat ieri Master Planul General pentru Transportul Urban al Capitalei, proiect care a fost lansat la sfarsitul lunii ianuarie in dezbatere publica.
Potrivit Master Planului General pentru Transportul Urban al Capitalei, pana in 2013 vor fi realizate opt proiecte pentru completarea inelului interior de circulatie, patru proiecte pentru completarea inelului exterior de circulatie, cinci proiecte de realizare a arterelor prin care se va face legatura cu autostrazile si drumurile nationale, parcari subterane si supraterane, precum si proiecte de extensie a liniilor de tramvai si de metrou.

La sfarsitul lunii ianuarie, edilul sef al Capitalei, Adriean Videanu, arata ca scopul proiectului este acela de a actualiza documentul avand acelasi scop, elaborat de JICA in 1998, pentru a defini strategia de dezvoltare a sistemului de transport, atat public, cat si privat, si a infrastructurii rutiere pentru municipiul Bucuresti pana in 2027.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.