Un tanar din Piatra Neamt a creat un forum pe Internet, www.politiadinromania.ro, unde vizitatorii sunt invitati sa povesteasca abuzurile sau ilegalitatile savarsite de politisti.

Astfel, pe site-ul mai sus mentionat au fost postate chiar si filmulete in care sunt surprinse abuzurile comise de politisti. Unul dintre aceste filmulete arata cum un om al legii de la ordine publica snopeste in bataie un tanar.

Creatorul forumului sustine ca nu a suferit abuzuri grave din partea politistilor. "Forumul nu l-am creat pentru ca as avea ceva cu politisti. Am multi prieteni in politie care sunt foarte profesionisti si sunt deranjati de colegii lor care ii fac de rusine.

Cel mai mare rau in tara asta este ca lumea tace. Eu le dau posibilitatea oamenilor sa spuna ce au patit", a declarat Robert Iosub pentru hotnews. Pe de alta parte, reprezentantii DGA spun ca vor monitoriza forumul si in cazul in care vor exista informatii care pot constitui un caz se vor sesiza din oficiu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.