"Disney Live! Winnie the Pooh" este o productie la care participa 15 artisti, care se vor prezenta pe scena sub coregrafia lui Cristopher Gattelli. Spectacolul ii va avea ca protagonisti pe iubitorul de miere, Winnie the Pooh si prietenii lui.

"Disney Live! Winnie the Pooh" ofera publicului tanar sau matur experienta de neuitat a unui spectacol live si sansa de a-l vedea pe Winnie the Pooh. Cand spectatorii intra si vad decorul se simt ca si cand ar intra direct in 'Padurea celor 100 de stejari'", a declarat producatorul Kenneth Feld, presedintele si CEO-ul Feld Entertainment.

"Obiectivul nostru a fost sa deschidem un portal care ofera posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol sa viziteze aceasta lume foarte speciala si sa se bucure de vizita lor impreuna cu personajele minunate care salasluiesc inauntru", a adaugat Jery Bilik, Directorul de Creatie al Feld.

Ana Louizos, designerul productiei, care a creat decorurile pentru spectacole de pe Broadway cum ar fi castigatorul "Tony Award" - Avenue Q, Golda’s Balcony si Steel Magnolias (Magnolii de Otel), aduce experienta ei in "Disney Live! Winnie the Pooh".

"Crearea acestei lumi magice a lui Winnie the Pooh a fost in egala masura o provocare si o bucurie. In imaginarea decorului, am vrut ca audienta sa simta cu adevarat ca este invaluita de Padurea celor 100 de stejari", a mentionat Ana Louizos.