Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a cerut Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) si Penitenciarului Jilava, printr-o adresa, detalii despre numarul de telefon 0728.498.551, pe care l-ar fi folosit, in 2007, detinutul Balint Ion, cunoscut drept "Nutu Camataru".
Surse judiciare au declarat ca solicitarea Parchetului vine dupa ce ar fi fost interceptate convorbiri ale lui Nutu Camataru, de pe respectivul numar de telefon mobil, referitoare la modul in care prostituatele trimise de el in Elvetia ar trebui supravegheate si despre cum ar trebui "aranjati" cei care l-au bagat "la parnaie" si cei care au depus marturie impotriva lui.

Aceleasi surse au precizat ca fostul lider al lumii interlope bucurestene "castiga bani in puscarie din munca prostituatelor" pe care un anume Calin, un apropiat de-al sau, si sora acestuia le supravegheaza in Elvetia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.