Elena Udrea, in acest moment secretar executiv in PD-L, starneste atentia opiniei publice prin declaratiile facute pe blogul personal.

“Astazi m-am simtit mandra ca sunt romanca. M-am simtit mandra de tara mea, de Presedintele meu. Dincolo de simpatiile sau antipatiile pe care fiecare dintre noi le avem, ziua de astazi ar trebui sa ne faca sa ne simtim patrioti. Romania arata ca, promovand o politica externa coerenta, corecta si ferma, in sfarsit conteaza. Prezenta Presedintelui american George W. Bush prin cele doua momente, discursul de la Palatul CEC si intalnirea de la Neptun, a fost gandita sa arate tocmai acest lucru”, afirma Elena Udrea pe blogul ei.

Elena Udrea a publicat un comentariu plin de avant patriotic, la adresa summitului NATO de la Bucuresti si, mai exact, la adresa presedintelui Romaniei, Traian Basescu, observa Antena 3. Presedintele SUA, George W. Bush, este unul dintre cei mai bine paziti oameni de pe planeta. Tocmai de aceea, este greu sa fii prezent la conferintele sustinute de acesta. Elenei Udrea i-a fost, se pare, mult mai simplu, ea fiind prezenta la discursul tinut de Bush la Palatul CEC, comenteaza jurnalistii de la Antena 3.

Victor Ciutacu noteaza de asemenea pe blogul sau, “Nedumerirea zilei: Elena Udrea a fost invitata, la discursul de la CEC al lui W., in calitatea sa de secretar executiv al PD-L ori cumva de blogger? “


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.