Presedintele Statelor Unite, George W.Bush, a ajuns vineri, in jurul orei 14:30 pe Aeroportul "Henri Coanda" si va pleca din Romania dupa ce a participat la summitul NATO de la Bucuresti.
La plecare, presedintele american a fost insotit la aeroport de ministrul roman al apararii, Theodor Melescanu, de ministrul de externe, Adrian Cioroianu, si de consilierul prezidential, Mihai Stanisoara.
Aeronava Air Force One cu care a venit presedintele Statelor Unite, George W.Bush, a aterizat pe aeroportul Henri Coanda marti, in jurul orei 18.00, venind de la Kiev. George W. Bush, insotit de sotia sa, Laura, s-au aflat in Romania in perioada 1-4 aprilie pentru o vizita oficiala si pentru a participa la Summitul NATO.
Potrivit programului anuntat la inceputul vizitei in Romania, Bush va pleca de la Bucuresti cu destinatia Croatia, tara care a primit la Bucuresti invitatia de a adera la NATO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.