Politia a intrat in alerta dupa ce o persoana a aruncat niste colete suspecte in apropierea unei benzinarii din zona Baneasa. O persoana care se afla in benzinarie a fost ranita, anunta Realitatea, la orele pranzului.

Stirea s-a dovedit a fi o alarma falsa. Ceea ce parea a fi breaking news-ul diminetii, s-a transformat intr-o telenovela din serialul Isteria NATO, comenteaza Antena 3, care ‘elucideaza’ cazul.

In jurul pranzului, postul de televiziune Realitatea TV anunta ca stire de ultima ora ca un individ ar fi aruncat o sticla incendiara langa o benzinarie din zona Baneasa.

Alerta parea sa fie maxima, avand in vedere ca in zona se afla hotelul Phoenicia, unde sunt cazati mai multi participanti la summitul NATO.

Ajunsi intr-un suflet la fata locului, jurnalistii au putut afla ca breaking news-ul consta doar in doua banale pungi de gunoi, scapate de o masina a salubritatii, mentioneaza Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.