Postul oficial de televiziune al Aliantei Nord-Atlantice a fost lansat miercuri, la Palatul Parlamentului, in prezenta secretarului general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, si a premierului Regatului Danemarcei, Anders Fogh Rasmussen, transmite Rompres.
"NATO a iesit din epoca de piatra si a intrat in secolul XXI!", a exclamat secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, cu prilejul lansarii postului de televiziune, care va putea fi accesat on line la adresa www.natochannel.tv.

Proiectul a fost realizat de Guvernul Regatului Danemarcei, ca o contributie adusa la dezvoltarea capacitatii de comunicare a NATO, urmand ca postul tv al NATO sa transmita reportaje din locatiile unde se afla angajatii Aliantei Nord-Atlantice. De asemenea, televiziunea NATO va transmite situatia din teatrele de operatii si va dori sa se constituie intr-o utila baza de documentare pentru mass-media.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.