Secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, si presedintele Traian Basescu au cerut public scuze bucurestenilor, marti dupa-amiaza, pentru dificultatile create si, in principal, pentru restrictiile de circulatie impuse de organizarea summit-ului NATO.

"Doresc sa-mi cer scuze cetatenilor Bucurestiului pentru ca acest eveniment, cel mai mare summit din istoria NATO, le creeaza dificultati atunci cand vor sa se deplaseze prin Bucuresti", a declarat oficialul NATO.

Preluand ideea secretarului general al Aliantei Nord-Atlantice, seful statului roman si-a cerut, "cu cea mai mare sinceritate", scuze la randul sau bucurestenilor, care, din cauza conditiilor standard de organizare a summit-ului NATO, suporta in aceste zile restrictii in ceea ce priveste circulatia. "Sunt convins ca, daca rezultatul acestui summit, repet rezultatul, nu dimensiunea, va fi unul bun, bucurestenii nu vor fi suparati pentru restrictiile pe care le-au avut in aceste zile", a subliniat Traian Basescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.