Premierul Tariceanu le-a recomandat ziaristilor astazi sa acorde atentie in special elementelor politice care vor marca summitul NATO. Premierul a precizat ca, in opinia sa, continutul politic al deciziilor care vor fi luate reprezinta cel mai important aspect al evenimentului.

"Lucrul cel mai important pentru acest summit este continutul politic al deciziilor care se vor lua si recomandarea mea, daca imi permiteti sa fac una, este sa va concentrati mai mult pe elementele politice care vor marca acest summit, cred ca aici rezida interesul major", le-a spus Tariceanu ziaristilor.

Premierul a vizitat astazi Palatul Parlamentului, pentru a verifica pregatirea evenimentului. Premierul s-a declarat impresionat de organizare. "Lucrurile arata, din punctul meu de vedere, foarte serios pregatite". a apreciat Tariceanu, potrivit NewsIn.

Delegatiile oficiale vor cuprinde aproximativ 3000 de persoane. Totodata, la summit sunt asteptati peste 3.500 de jurnalisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.