Intalnirea PF Daniel cu Laura Bush a fost contramandata, a declarat purtatorul de cuvant al patriarhiei Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), Pr. Constantin Stoica, potrivit NewsIn.

Din cauza accidentului pe care l-a avut duminica, in urma caruia a suferit o interventie chirurgicala la piciorul stang, PF Daniel, patriarhul BOR, si-a amanat cateva intalniri importante si nu se va mai putea intalni cu Laura Bush. Purtatorul de cuvant al patriarhiei BOR, Pr. Constantin Stoica, a dezvaluit astfel ca PF Daniel avea programata o intalnire cu sotia presedintelui american, Laura Bush.

"Starea de sanatate a Preafericitului este foarte buna si nu exista complicatii post-operatorii. I-am schimbat pansamentul, nu se pune problema de vreo infectie post-operatorie si nu are dureri. I s-a adus corespondenta si pot spune ca, momentan, se ocupa de problemele Bisericii de aici, din spital", a spus managerul Spitalului Militar Central, Ioan Sarbu.

Sarbu a precizat ca Patriarhul BOR va mai ramine internat maximum cinci zile, pentru a putea fi supravegheat cu atentie si pentru a se elimina orice risc care ar putea sa apara dupa o astfel de interventie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.