Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost amendat, ieri, cu 100 de lei si penalizat cu trei puncte dupa ce a fost implicat intr-un accident usor in zona Cismigiu. Si liderul social-democrat Mircea Geoana a fost implicat intr-un accident usor de circulatie in aceasta dupa-amiaza, in zona de nord a Capitalei
Singur, in masina personala - un Volkswagen Golf -, Basescu a tamponat un autoturism Dacia 1300.
El a declarat ca s-a uitat "la fatada primariei, chiar la geamul primarului", si a avut un moment de neatentie. Imediat dupa accident, potrivit spuselor sale, seful statului a mers sa declare accidentul la politie, potrivit Adevarul.

Potrivit Romania Libera, autoturismul sefului statului a acrosat usor o alta masina, aflata in fata autoturismului sau. Traian Basescu nu a fost ranit, anunta televiziunile de stiri. Presedintele a anuntat la Politie accidentul si a platit amenda prevazuta de lege in astfel de situatii. Seful statului a declarat, la Realitatea Tv, ca a fost intocmit procesul verbal, i s-a facut testul de alcoolemie si a fost sanctionat cu 3 puncte la permisul de conducere. Intrebat cum s-a produs accidentul, seful statului a glumit, spunand: "Treceam prin fata Primariei si...amintirile".

Tot duminica dupa-amiaza, si tot intr-un accident rutier minor a fost implicat si liderul social democrat Mircea Geoana. Accidentul s-a produs in jurul orei 18.15 in zona Aviatorilor - ambasada Chinei, din Bucuresti. Conform Antena3, Mircea Geoana a lovit din spate un autoturism al carui sofer a franat brusc in dreptul unei treceri de pietoni. Nimeni nu a fost ranit in urma accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.