Avocatii jurnalistului Ovidiu Ohanesian au cerut astazi, in procesul in care este judecat Mohammad Munaf, audierea presedintelui Traian Basescu si a "membrilor celulei de criza" care s-a ocupat de eliberarea celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak, informeaza NewsIn.

Avocatii lui Ohanesian au cerut instantei, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins astazi audierea fostului ambasador al Romaniei in Irak, Mihai Stuparu, sa dispuna audierea presedintelui Traian Basescu, a lui Silviu Predoiu - adjunct al directorului Serviciului de Informatii Externe (SIE), a lui Florian Coldea - prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii (SRI) si a generalului SIE Adrian Isac.

O cerere asemanatoare formulata de avocati, prin care solicitau audierea ca martori a directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, si a generalului SIE Adrian Isac, a fost respinsa de Curtea de Apel Bucuresti in 26 iulie 2007, informeaza NewsIn.

Instanta se va pronunta asupra acestei noi cereri prin incheiere, pana in data de 10 aprilie, cand a fixat urmatorul termen de judecata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.