Compania de Autostrazi va propune Guvernului extinderea autostrazii, operatiune pentru care constructorii ar vrea 100 de milioane de euro in plus
Drumul spre munte s-ar putea desfasura in cu totul alte conditii decit cele oferite de DN1
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a comandat realizarea unui studiu de fezabilitate privitor la realizarea unei a treia benzi pe fiecare sens de circulatie al autostrazii Bucuresti-Ploiesti, pe portiunea cuprinsa intre Moara Vlasiei si comuna Dumbrava, de unde se va separa autostrada Ploiesti-Buzau-Focsani.

„Dupa realizarea studiului il vom discuta in companie, apoi la nivel interministerial, urmind ca in final Guvernul sa aprobe indicatorii tehnico-economici“, a declarat seful Companiei, Mihai Grecu, pentru Cotidianul. Acesta spune ca traficul existent pe autostrada justifica realizarea de benzi suplimentare. Realizarea celei de a treia benzi pe sens nu va necesita exproprieri suplimentare, spune Mihai Grecu.
Publicitate

Primul tronson al autostrazii, cuprins intre soseaua de centura si Moara Vlasiei, a fost de la inceput prevazut sa aiba trei benzi pe sens.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.