Presedintele a participat simbata seara la botezul mezinului lui Silviu Prigoana, unde a stat la aceeasi masa cu Irinel si Monica Columbeanu
Seful statului si sotia sa, Maria, au fost simbata seara la petrecerea de dupa slujba religioasa de crestinare a celui mai mic dintre fiii lui Silviu Prigoana, Maximus Mihai. Prezenta lui Traian Basescu la sindrofia de la Rin Grand Hotel din Vitan a fost o surpriza pentru toata lumea, dupa cum povesteste gazda evenimentului.
„La ora 10.00 a venit SPP-ul si ne-a spus ca vine domnul presedinte si au inceput sa-i pregateasca intrarea, iar la ora 11.00 a venit seful SPP si a zis ca nu mai vine. I-a trimis un buchet de flori Adrianei si o iconita baiatului si toata lumea s-a calmat, n-a crezut nimeni ca mai apare. Dupa o jumatate de ora, ne-a luat prin surprindere si a aparut impreuna cu sotia“, povesteste pentru Cotidianul Silviu Prigoana, adaugind ca trimisese invitatia presedintelui in urma cu doua saptamini.

Prigoana afirma, cu ceva timp in urma, ca nu intentioneaza sa-si boteze copilul si ca il va lasa sa-si aleaga singur religia atunci cand va creste mai mare. Nu a putut insa sa-si duca intentia pana la capat pentru ca soacra si-a spus cuvantul. Mama Adrianei a insistat ca Bebita sa fie botezat in religia ortodoxa, astfel ca milionarul s-a supus. “Daca era dupa mine, nu faceam nici un botez, dar m-am gandit la Adriana si la mama ei. Am vrut sa am o soacra si o sotie fericita”, a declarat pentru Gardianul Prigoana. Cu putin timp inainte de ora 14.00, primul care a sosit în curtea lacasului sfânt a fost Silviu, urmat la jumatate de ora de Adriana si de personajul principal al povestii, micutul Maximus. Bebelusul a fost cuminte si foarte prietenos cu bliturile fotografilor, zâmbind de fiecare data si chicotind cu toti cei care se apropiau, nestingheriti, de el. Gândind ca la mijloc se afla cea mai importanta avere a unui miliardar, s-ar crede ca Maximus a fost protejat de cel putin zece bodyguarzi, parinti, bunici, portari, sofer si oricine altcineva ar fi putut sta în calea unei nefericiri închipuite, asa cum se intampla la alte case mari. Ei bine, nu a fost asa! Mihaita a putut fi admirat si fotografiat în voie de toti cei care au dorit sa-i cânte “La multi ani!” si sa-i ureze toate cele bune. Doar prietenii foarte apropiati si familia au asistat la prima baie sfânta a copilului, vedetele invitate fiind mult prea ocupate cu punerea la punct a ultimelor detalii legate de coafura sau vestimentatie, înainte de petrecere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.