Principala preocupare a presedintelui Traian Basescu va fi sa dea replici materialelor de presa critice la adresa lui si a familiei sale
Intr-o conferinta de presa, seful statului a avertizat trusturile media ca, in calitate de sot si tata, va replica la „toate mizeriile" care ii vor viza familia. Basescu a respins acuzatiile din „Jurnalul National", potrivit carora si-ar fi sters datoriile la o banca, si i-a numit pe ziaristi „tonomatele cu euro din presa romaneasca".
Basescu a tinut sa sublinieze ca respectivul ziar apartine „trustului lui Felix Motanul, dovedit turnator", trust care apara interesele unor politicieni, procurori, ziaristi si politisti implicati in devalizarea unor banci precum Bancorex si Banca Agricola si ale sistemului politic care prin legile date a dezincriminat fraudele legate de credite, anunta Adevarul.

Elena Basescu, secretarul general al organizatiei de tineret al PD-L, a fost zilele trecute protagonista unui clip postat pe Internet in care ii sunt ironizate dezacordurile gramaticale, declara Gardianul. “Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri”, sustinea Elena Basescu. Mai mult, fata sefului statului s-a incurcat intr-un discurs tinut in fata tinerilor democrat- liberali. Iata cateva din gafele Elenei Basescu: „Dragi colegi, am crescut cu totii într-o perioada în care am auzit vorbindu-se de viitor... Sunt încrezatoare in generatia noastra si îmi doresc sa devenim un rezervor de resurse...si doresc ca noi sa devenim un rezervor...“. „Pactul national pe educatie, document istoric... care trebuie sa traseze politici... si depoli... depolitizarea ... acestui sistem... sensibil..... acestui domeniu sensibil“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.