Consultantul international Stamen Stanchev, trimis in judecata in dosarul privind scurgerile de informatii din domeniul energetic, poate parasi Romania.
Curtea de Apel Bucuresti a admis ieri cererea lui Stanchev de revocare a masurii interdictiei de a parasi tara. Magistratii i-au pus insa in vedere lui Stanchev ca are obligatia sa se prezinte la fiecare termen al procesului. De altfel, si procurorul de sedinta a fost de acord cu ridicarea interdictiei, aratand ca Stamen Stanchev nu a ingreunat cursul anchetei.

Avocatul consultantului bulgar, Alexandru Chiciu, a explicat judecatorilor ca familia lui Stanchev este pe cale de a fi expulzata din Monaco daca el nu ajunge acolo pana pe data de 26 martie, pentru a clarifica situatia. De asemenea, avocatul a mai invocat si faptul ca unul din cei doi copii ai lui Stamen Stanchev sufera de tulburari psihice. "Ei ma acuza de spionaj, dar nu am vazut deloc pe ce baza ma acuza. "


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.