Seful cotidianului gratuit “Compact” a fost numit prim redactor-sef adjunct la ziarul editat de Ringier.
La mai putin de o saptamina de la plecarea lui Razvan Ionescu din pozitia de redactor-sef de la “Evenimentul Zilei”, conducerea Ringier s-a orientat tot in interiorul trustului pentru un inlocuitor: Horia Ghibutiu. Seful de la “Compact” a fost numit prim redactor-sef adjunct, anunta un comunicat de presa al companiei.

Cu o experienta de 18 ani in presa, Horia Ghibutiu a debutat la “Tineretul Liber”, iar in 1993, s-a alaturat pentru prima data echipei EVZ, pe pozitia de secretar de redactie, devenind ulterior sef de departament. Din 2006 este redactor-sef al cotidianului “Compact”. Managementul Ringier continua cautarea unui redactor-sef, "atit in cadrul companiei, cit si in afara sa", se mai arata in comunicat. Conform unor surse din EVZ, citate de MEDIAFAX, Razvan Ionescu a anuntat tot azi ca, incepind de marti, nu va mai fi prezent in redactie, urmind ca toate proiectele sa-i fie predate lui Ghibutiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.