Conducerea PNL nu a discutat luni despre situatia de la conducerea Ministerului Justitiei, Teodor Melescanu (foto) urmind sa asigure in continuare interimatul
„Nu s-a discutat absolut nimic despre nominalizarea de la Ministerul Justitiei in sedinta de astazi (luni - n.r.). Eu ramin interimar“, a declarat Teodor Melescanu, la finalul sedintei Biroului Politic Central al PNL, citat de MEDIAFAX. Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri, la Galati, ca vrea sa analizeze motivarea publicata de Curtea Constitutionala in Monitorul Oficial in cazul Noricai Nicolai si abia apoi va lua o decizie in ceea ce priveste functia de ministru al Justitiei.

Teodor Melescanu a mai precizat ca, dupa expirarea interimatului sau, toate posibilitatile sint deschise, implicind fie numirea unui ministru, fie un nou interimat, fie prelungirea interimatului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.