Ministerul Apararii neaga ca Melescanu ar fi recunoscut saptamina trecuta in fata senatorilor ca ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, ar fi angajat Romania in trimiterea de trupe in Ciad
Ministerul Apararii si cel de Externe neaga informatiile publicate de Cotidianul pe 20 februarie a.c., potrivit carora ministrul Apararii, Teodor Melescanu, ar fi recunoscut in fata Comisiei de profil din Senat ca ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a angajat trimiterea de trupe in Ciad fara a avea mandat. Articolul cita declaratiile presedintelui Comisiei, pesedistul Cristian Diaconescu, si ale senatorului Jean Vraciu. „Da, a recunoscut. Nici nu avea cum sa nu recunoasca, deoarece reiese foarte clar din documente faptul ca Cioroianu nu avea nici un fel de mandat“, afirma atunci Diaconescu.

Intr-un drept la replica trimis publicatiei, MAp subliniaza ca ministrul Melescanu „nu a facut o astfel de apreciere“. „In cadrul audierilor la Comisia de Aparare din Senat, din 19 februarie 2008, ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a fost intrebat despre continutul declaratiilor ministrului Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, la finalul Reuniunii CAGRE din 11 ianuarie 2008.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.